Party catering Eemnes, Baarn en Soest

Wanneer onze party catering in Eemnes, Baarn of Soest bellen? Een party, wat is er nu leuker om te organiseren dan dat? Een feestje is altijd leuk en vaak willen mensen wel helpen met organiseren. Maar er komt meer bij kijken dan u misschien denkt. U kunt de verzorging van de catering ook overlaten aan de professionals. Zoekt u party catering in Eemnes, Baarn, Soest of omstreken? Dan kunnen wij u van dienst zijn met onze uitgebreide partyservice. U kunt bij ons terecht voor een compleet buffet, als u wilt in een bepaald thema zoals bijvoorbeeld: Oosters of Zuid-Amerikaans. Wilt u liever een koud en warm buffet met verschillende gerechten? Dat kan natuurlijk ook. Of kies voor een oer Hollands stamppottenbuffet. Deze gerechten kunt u vegetarisch laten serveren, de vleesgerechten zoals worst, gehaktballen en beenhammetjes worden apart geserveerd.

De perfecte party vraagt om goede inrichting

Kent u dat? U wilt een party organiseren maar u heeft maar één statafel. En zo’n originele biertafel is toch eigenlijk ook wel handig. Maar ja, om nu deze spullen te gaan kopen voor maar één party in de zo veel jaar is ook niet echt praktisch. En dat is ook niet nodig. U huurt gewoon onze party catering in en wij brengen alles mee wat u nodig heeft voor een geslaagd feest in Bussum, Naarden of Hilversum. Partytafels, al dan niet voorzien van rokken, voldoende servies, glaswerk en bestek voor iedereen en ja, ook die handige biertafel kunnen wij voor u leveren. Zo heeft u alles bij de hand voor het perfecte feest.

Lekkere hapjes of een compleet buffet, dat is onze party catering

U kunt voor uw party zelf kiezen wat u uw gasten wilt serveren. We kunnen heerlijke hapjes voor u maken, variërend van gevulde eieren tot wraps met zalm of kip of heerlijke vegetarische kaasdomino’s of spiesjes met tomaat en mozzarella. U vraagt het maar en onze party catering kan het leveren. Geef ons uw wensen door en wij zullen ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wilt u een compleet buffet voor uw gasten dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Heerlijke salades, warme en koude gerechten, de tafel zal gevuld zijn met de heerlijkste dingen waar uw gasten naar hartenlust van kunnen genieten. Het wordt een onvergetelijk en geslaagd feest.

Uw feest wordt een succes met onze party catering

Laat ons weten wanneer uw feest plaatsvindt en wij noteren het in onze agenda. Op de heugelijke dag rijden wij voor om alle benodigdheden af te leveren om uw feest te laten slagen. Vul vandaag nog het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 06-44958882 voor meer informatie. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen en al uw vragen te beantwoorden.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau