Cateringbedrijf Huizen, Blaricum en Laren

Waarom De Balken, het cateringbedrijf in Huizen, Blaricum en Laren? Koken is een vak en niet iedereen beheerst dat vak even goed. En dat is ook helemaal niet erg. Als u een feest geeft of de medewerkers van uw bedrijf op een heerlijk buffet wilt trakteren ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum dan hoeft u niet zelf in de keuken te gaan staan. U neemt dan gewoon contact op met ons cateringbedrijf en wij zorgen ervoor dat uw medewerkers in Huizen, Blaricum of Laren een heerlijk buffet voorgeschoteld krijgen. Bekijkt u vooral rustig de vele mogelijkheden die wij op onze website presenteren. Heeft u speciale wensen, aarzel dan niet om deze kenbaar te maken zodat wij u een aanbod op maat kunnen leveren.

Maaltijdverzorging bij u op de zaak in Huizen, Blaricum of Laren (en omgeving)

Een grote opdracht binnenhalen is natuurlijk mooi. Dat levert namelijk, als het goed is, een mooi bedrijfsresultaat op. Maar uw medewerkers moeten er misschien wel extra uren voor werken. En dat betekent dat ze na de reguliere werkdag nog even door moeten. U kunt ons cateringbedrijf uit Blaricum inschakelen voor het verzorgen van een gezonde en voedzame maaltijd. Wij bezorgen direct bij u op kantoor. U kunt kiezen voor warme verse maaltijden of voor handige maaltijden die u later kunt opwarmen zodat uw medewerkers kunnen eten op het moment dat het hen het beste uitkomt. De keuze is ruim, variërend van Hollandse stamppotten tot Italiaanse en oosterse maaltijden.

Luxe hapjes voor een geslaagde borrel

Als u een borrel organiseert dan wilt u natuurlijk ook wat hartigs serveren. Een schaaltje nootjes is zo op tafel gezet, maar dan bent u er nog niet. Een borrel is pas echt geslaagd met heerlijke borrelhapjes. En u wilt uw gasten natuurlijk verrassen met iets beters dan de standaard bitterbal en bami hapje uit de frituur. Daarom kiest u voor de heerlijke luxe borrelhapjes van cateringbedrijf de Balken. Wij verzorgen heerlijke luxe hapjes met de beste ingrediënten, ook voor gasten die een vegetarisch dieet volgen. U kunt de hapjes gemengd bestellen of zelf een keuze maken uit ons aanbod. De hapjes worden op een luxe schaal geleverd zodat u ze direct aan uw gasten kunt serveren. De borrel wordt gegarandeerd geslaagd en uw gasten zullen u zeker complimenteren met de prima verzorging ervan.

Een offerte voor uw zakelijke borrel of buffet?

Organiseert u binnenkort een borrel of buffet op de zaak in Huizen, Blaricum, Laren of omgeving? Laat ons een vrijblijvende offerte uitbrengen. Vertel ons uw wensen, hoeveel gasten u verwacht en waarmee u ze wilt verrassen, en wij doen u een passend en scherp aanbod. Wij zullen er alles aan doen om de bijeenkomst te laten slagen. U kunt ons ook direct bellen op telefoonnummer 06-44958882 of stuur een bericht met uw wensen naar info@debalken.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk en zullen ervoor zorgen dat u onze offerte spoedig in huis heeft.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau