Catering Eemnes, Baarn en Soest

Heeft u binnenkort een groot familiefeest? Ook dan belt u de specialist in catering voor Eemnes, Baarn, Soest e.o.!  Ter ere van een huwelijksjubileum, een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid gezellig met een groep een feest vieren? Dan wilt u natuurlijk als gastheer of gastvrouw niet uren in de keuken staan. En u wilt ook niet gedurende de gezellige bijeenkomst steeds in de weer zijn met hapjes en drankjes. De beste oplossing is om catering te regelen via Catering De Balken. Wij kunnen voor uw feest in o.a. Eemnes, Baarn of Soest een gezellig en goed verzorgd koud en warm buffet regelen. Of kies voor onze luxe koude hapjes, die u keurig verzorgd op schalen aangeleverd krijgt. U kunt ze neerzetten op tafel of u gaat ermee rond, uw gasten zullen blij verrast zijn over de heerlijke samenstelling en de diversiteit van de hapjes. Alles wordt door ons met zorg bereid en uiteraard met verse ingrediënten.

Catering is ook: Organiseer een gezellig tuinfeest met bbq

Wat is er nu gezelliger dan een tuinfeest met een heerlijke barbecue voor de gasten. In uw eigen tuin in Baarn, Soest of Eemnes gebruik maken van de beste catering. Om dit voor u te regelen staan wij graag voor u klaar. U kunt een complete barbecue door ons laten verzorgen. Als u dat wilt leveren wij ook het benodigde servies en bestek, de barbecue en een ruime partytent voor als het weer op het laatste moment toch nog wat tegenvalt. We zetten, indien gewenst, de tent ook nog voor u op. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen dat het allemaal tot in de puntjes wordt geregeld. Het zal uw gasten aan niets ontbreken en ze zullen voldaan naar huis gaan na afloop. Wij zorgen ervoor dat u kunt terugkijken op een geslaagd feest.

Dus heeft u gasten? Laat ons de catering verzorgen

Heeft u gasten op bezoek die u alle aandacht wilt geven? Natuurlijk wilt u ze dan ook een heerlijke maaltijd aanbieden. Maar het is wel erg ongezellig als u tijdens hun bezoek de keuken in moet om te gaan koken. Gelukkig kunt u dat prima uitbesteden aan Catering De Balken. Zoekt u catering, dan verwennen wij uw gasten graag met een heerlijke maaltijd. U kunt kiezen uit onze uitgebreide kaart met heerlijke gerechten variërend van stamppotten tot oosterse en Italiaanse gerechten. Of u kiest voor één van onze heerlijke buffetten. Hoe dan ook zullen wij ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Laat ons uw volgende feest onvergetelijk maken in Eemnes, Baarn of Soest

Kortom: viert u binnenkort een jubileum, uw verjaardag of een andere gelegenheid? Wij maken er graag een zeer geslaagd feest van met onze goed verzorgde catering. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie over wat er allemaal mogelijk is op telefoonnummer 06-44958882. U kunt ook een bericht sturen naar info@debalken.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw vragen reageren. Weet u al wat u wilt? Vraag dan nu een offerte aan via het contactformulier op onze website.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau