Catering Huizen, catering Blaricum en catering voor Laren

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare catering in Huizen, Blaricum of Laren e.o.? Dan bent u aan het juiste adres bij Catering De Balken. Wij kunnen voor u de perfecte catering verzorgen. Of u nu een feest heeft met vrienden en familie of een zakelijke lunch, wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten catering, compleet verzorgd, als u dat wilt inclusief serviesgoed en bestek.

Bijvoorbeeld: de gezelligste barbecue van het seizoen

Wilt u een gezellige bbq organiseren? Voor catering in de regio Huizen, Blaricum, Laren staan wij dagelijks voor u klaar. Wij kunnen uw gasten trakteren op een barbecue met vier soorten vlees, deze kunt u uitbreiden met salade en sauzen. Als u dat wilt leveren wij ook het servies, glaswerk en bestek. Wilt u er een gezellig feest van maken maar er ontbreekt nog het e.e.a.? Huur dan via Catering De Balken een gezellige partytent of handige statafels. Heeft u zelf geen barbecue? Geen probleem, ook deze kunt u bij ons huren inclusief toebehoren. Uiteraard leggen we even uit hoe alles werkt zodat u meteen aan de slag kunt zodra de gasten arriveren.

Een koud of warm buffet voor een geslaagd feest

Een buffet is een geliefde en bovendien gemakkelijke manier om uw gasten te verwennen. U heeft er zelf geen omkijken naar, uw gasten kunnen pakken wat ze willen en alle lekkere hapjes en gerechten in hun eigen tempo en volgorde proeven. We verzorgen diverse buffetten, variërend van een standaard koud en warm buffet tot een Oosters buffet of een oer Hollands stamppotten buffet, ideaal voor de wintertijd. Uw gasten gaan met een goed gevulde maag weer naar huis en u heeft er nauwelijks omkijken naar gehad. Wij halen de volgende dag alle spullen weer op en hopen dat u een geslaagde middag of avond heeft gehad. Zo is de catering, bij u in Huizen, Blaricum of Laren gegarandeerd geslaagd als u deze laat verzorgen door ons ervaren cateringbedrijf.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan

Bent u enthousiast geworden over een geheel verzorgde catering? Vraag dan vrijblijvend informatie aan als u nog vragen heeft. Alle arrangementen kunnen naar uw wens worden aangepast. Heeft u gasten met dieetwensen, laat het ons weten en wij houden er rekening mee. U kunt het contactformulier op onze website invullen waarin u ons uw vraag voorlegt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever telefonisch contact, bel dan direct met telefoonnummer 06-44958882. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau