Cateringbedrijf Bussum, Naarden en Hilversum

Bedrijfscatering is een vak apart, dat weten wij als geen ander als cateringbedrijf voor de regio: Bussum, Naarden en Hilversum. Er komt heel wat bij kijken om voor een grote groep mensen bijvoorbeeld een lunch te verzorgen. Natuurlijk kunt u zelf broodjes kaas en ham gaan klaarmaken, maar het is de vraag of u daar tijd voor heeft en of het er dan net zo lekker uit ziet als wanneer u een professioneel cateringbedrijf inschakelt om dit voor u in orde te maken. Wilt u uw medewerkers of gasten op uw bedrijf een heerlijke lunch aanbieden dan staat Catering De Balken voor u klaar. Wij verzorgen een heerlijke complete lunch, geheel aangepast aan uw wensen. Geef het aantal deelnemers aan ons door en wat voor broodjes en andere gerechten u graag wilt laten bezorgen en wij zorgen ervoor dat alles stipt op tijd wordt geleverd.

Uw feest in Bussum, Naarden of Hilversum wordt onvergetelijk door ons cateringbedrijf!

Een geslaagd feest vraagt veel voorbereiding. De juiste locatie, aankleding van de zaal, gastenlijst, uitnodigingen. Al maanden van tevoren bent u bezig met de voorbereidingen. Er mag niets mis gaan want het moet een mooi feest worden. En natuurlijk wilt u uw gasten verwennen met lekker eten. Misschien wel met een heerlijk buffet. Een ideale manier van catering, alle gasten kunnen die gerechten nemen die ze lekker vinden en er is voor iedereen voldoende. U hoeft zich nergens druk over te maken, want ons cateringbedrijf verzorgt alles tot in de puntjes. U kunt uw wensen van tevoren doorgeven. Wilt  u een oosters buffet met heerlijke vleesgerechten en typisch oosterse rijst en bijgerechten? Of liever een oer Hollands stamppottenbuffet, met zuurkool, andijvie en boerenkool, natuurlijk met heerlijke gehaktballen en de bekende rookworst. Het kan allemaal. Catering De Balken verzorgt het goed en graag voor u de regio Bussum – Naarden – Hilversum.

De gezelligste buurtbarbecue organiseert u in een handomdraai

Een gezellige barbecue organiseren voor de hele buurt? Het lijkt een hoop geregel, maar niet als u ons cateringbedrijf inschakelt om u het werk uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw vlees, sauzen en salades piekfijn verzorgd en op tijd worden geleverd. U kunt direct aan de slag met de barbecue. Als u dat wilt kunnen wij u ook een barbecue in bruikleen leveren, of een handige partytent met statafels voor de gasten. Zo hoeft u niet bij iedereen meubilair bij elkaar te zoeken en ervoor te zorgen dat alle buren na afloop hun spullen weer terugkrijgen. Ook het servies, glazen en bestek kunt u mee bestellen. Als u wilt kunt u een complete barbecue laten bezorgen, waarvan u het gebruikte servies vuil mee mag geven, zelfs de afwas doen wij voor u.

Regel het vandaag nog, wij staan graag voor u klaar

Wilt u uw feest of bedrijfslunch goed geregeld hebben in Bussum, Naarden, Hilversum of omgeving? Dan doet u natuurlijk een beroep op de professionele catering van cateringbedrijf De Balken. Wij staan voor u klaar en zullen ons uiterste best doen om alles goed en compleet voor u te verzorgen. U kunt het contactformulier op de website invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of stuur ons een e-mail via info@debalken.nl met uw wensen. Liever direct antwoord op uw vragen? Dan belt u ons natuurlijk direct even op telefoonnummer 06-44958882.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau