Party catering Bussum, Naarden en Hilversum

Een party, daar hoort goede catering bij. Daarom: party catering in Bussum, Naarden en Hilversum van Catering De Balken! Natuurlijk kunt u als u een feestje organiseert zelf voor de catering zorgen. Maar besef wat u zich op de hals haalt. Karren vol boodschappen bij de supermarkt of detailhandel, urenlang in de keuken staan om hapjes of buffetten te maken, u zult er urenlang mee zoet zijn. Wilt u dat allemaal op uw hals halen, of kiest  u voor het gemak van onze party catering? Als u voor deze laatste optie kiest dan weet u zeker dat alles perfect wordt geregeld zonder dat u er verder omkijken naar heeft. U kunt al uw wensen aan ons kenbaar maken en wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Dieetwensen zijn geen enkel probleem in onze party catering

Zijn er onder uw gasten mensen die een dieet volgen? Glutenvrij, vegetarisch of zoutarm? Laat het ons weten en wij zorgen dat ook deze gasten heerlijk en gevarieerd kunnen eten. Wij kunnen onze gerechten aan uw wensen aanpassen zodat u al uw gasten op heerlijk eten kunt trakteren. Alle buffetten zijn sowieso aan uw wensen aan te passen. Wilt u een buffet uit ons assortiment maar met aanpassingen? Laat het ons weten en wij zullen ons best doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Wij willen niets liever dan dat uw party geslaagd is. Als u party catering nodig heeft in Bussum, Naarden, Hilversum of omstreken, dan heeft u ons bij deze gevonden.

Alle materialen voor een geslaagde party

U kunt bij onze party catering niet alleen terecht voor heerlijke maaltijden en buffetten, maar ook voor de complete inrichting van uw partylocatie. U kunt bij ons stoelen, biertafels, statafels al dan niet met rok en zelfs een partytent huren. Bent u bang dat het ’s avonds te koud wordt op uw terras? Huur dan een heater zodat uw gasten tot het einde van het feest heerlijk buiten kunnen blijven. Alles wordt netjes bij u thuis bezorgd in Bussum, Naarden of Hilversum en de volgende dag weer opgehaald.

Vraag direct een offerte aan voor uw bedrijfsparty of privé feest

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor uw privé tuinfeest, uw bedrijfsparty of het feest in het buurthuis dat u met de hele straat wilt organiseren. Wij zorgen voor de perfecte aankleding en heerlijk eten. U kunt ons mailen op info@debalken.nl of vul het contactformulier in. Wilt u meteen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan is een telefoontje de beste manier. Bel ons vrijblijvend op nummer 06-44958882.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau