Catering Bussum, Naarden en Hilversum

Een goede cateraar kan u veel werk uit handen nemen. Daarom bel je de specialist in catering in Bussum, Naarden, Hilversum en omstreken! Wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke zakelijke bespreking heeft, dan wilt u natuurlijk dat het uw gasten aan niets ontbreekt. De beste zakelijke deals worden immers gesloten onder het genot van een goede maaltijd met een goed glas erbij. Zoekt u een goede en betrouwbare catering in de regio Bussum, Naarden of Hilversum? Neem dan contact op met Catering De Balken. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van goede en betrouwbare catering voor uw bedrijf en voor thuis. Op ieder gewenst moment van de dag kunt u een beroep op ons doen, ook ’s avonds en in het weekend.

Catering;  ook voor een geslaagde zakenlunch

Een zakenlunch moet goed zijn, goed verzorgd, met mooi opgemaakte broodjes, soep en lekkere dranken. Wilt u een compleet verzorgde lunch laten bezorgen bij u op de zaak? Dan zoekt u een goede cateraar die dat voor u in orde kan maken en waar u op kunt vertrouwen. Wilt u een heerlijke lunch verzorgd door de specialist in catering in de regio; Bussum – Naarden – Hilversum, dan zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen de lunch geheel naar uw wens maken, ongeacht het aantal personen. Hebben uw gasten speciale wensen of hebben zij een dieet? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat de gerechten en broodjes hierop worden aangepast zodat iedereen van een heerlijke lunch kan genieten.

Overwerken? De maaltijd is geregeld!

Overwerken is soms nodig. Soms moet er een deadline worden gehaald of is er een grote klus die voor het bedrijf van groot belang is. Natuurlijk willen uw medewerkers dan graag wat extra uren maken om samen de klus te klaren. Goede reclame voor het bedrijf en dus ook voor hen als personeel. Wilt u een maaltijd laten bezorgen voor het personeel dat ’s avonds nog een aantal uren door moet? Dan belt u simpelweg catering de Balken. Wij komen bij u langs met een heerlijke maaltijd voor de harde werkers in Bussum, Naarde of Hilversum. U kunt kiezen uit een breed assortiment maaltijden, variërend van Hollandse stamppotten tot bami, nasi of lasagne. De stamppotten worden vegetarisch geleverd, u kunt hier naar keuze vlees bij bestellen, zoals rookworst, een bal gehakt of een beenhammetje. Uw medewerkers zullen er zeker van smullen. Als het u beter uitkomt om op een zelf gekozen moment te eten, dan kunt u ook maaltijden laten bezorgen die u op ieder gewenst moment zelf in de magnetron kunt opwarmen.

Wij voorzien u graag van een heerlijke maaltijd

Of het nu een lunch is, een borrel of maaltijden voor overwerkers, wij voorzien u graag van de heerlijkste gerechten. Zoekt u catering bij u in Bussum, Naarden of Hilversum dan bent u aan het goede adres bij ons. Ons enthousiaste team staat voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening stuur dan een mail naar info@debalken.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren. Wilt u liever direct contact, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar telefoonnummer 06-44958882 zodat wij uw vraag direct kunnen beantwoorden.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau