Cateringbedrijven Huizen, Blaricum en Laren

Uw feest moet natuurlijk perfect zijn. U wilt dat het uw gasten aan niets ontbreekt en daar heeft u best wat voor over. Cateringbedrijven in Huizen, Blaricum of Laren genoeg, maar wij zorgen ervoor dat uw feest een succes wordt waarover uw gasten nog lang napraten. Of u nu een feest met heerlijke hapjes geeft of u verwent uw gasten met een heerlijk buffet, catering De Balken zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. En natuurlijk mag u zelf ook meegenieten van alle heerlijke gerechten. En dat allemaal zonder dat u zelf boodschappen hoeft te doen of uren in de keuken hoeft te staan. U kunt optimaal genieten en zich met uw gasten bezighouden.

Uw bedrijfscatering perfect geregeld

Ook bij u op de zaak, in Huizen, Blaricum of Laren, kunnen wij de perfecte catering regelen. Ontvangt u belangrijke gasten? Wij zorgen voor een heerlijke lunch zodat u die belangrijke order zonder moeite binnenhaalt. Moeten uw medewerkers overwerken om een deadline te halen? Geen probleem, cateringbedrijf de Balken zorgt in een handomdraai voor een heerlijke warme maaltijd waarna iedereen weer een flink aantal uren door kan om de klus op tijd af te krijgen. Viert uw bedrijf een jubileum? Laat ons de catering verzorgen met heerlijke hapjes en de perfecte aankleding met luxe statafels en stoelen voor de gasten. Alle spullen worden door ons bezorgd en de volgende dag weer opgehaald, u heeft nergens omkijken naar. Dus nooit meer zoeken naar cateringbedrijven, ons nummer direct in uw telefoon zetten!

Geen tijd om te koken voor uw bezoek? Catering De Balken helpt u graag

Onverwacht bezoek? En wilt u uw gasten graag een heerlijke maaltijd aanbieden? Cateringbedrijven genoeg die na 17:00 niet meer de telefoon oppakken. Wij zijn de hele dag bereikbaar, zeven dagen per week, om uw bestelling op te nemen. Wij verzorgen heerlijke goed verzorgde maaltijden met uitsluitend verse ingrediënten om uw gasten mee te verwennen. Wij bezorgen de maaltijden aan huis (in de hele regio: Huizen – Blaricum – Laren) of u haalt ze bij ons op en u kunt direct aan tafel met uw gezelschap. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

Vraag direct uw offerte aan en wij gaan voor u aan de slag

Heeft u binnenkort een feest of bedrijfspresentatie? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor de catering en wij noteren direct al uw wensen. Wij zullen er alles aan doen om van u een tevreden klant te maken die graag bij ons terugkomt. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-44958882 of stuur een mail naar info@debalken.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau