Cateringbedrijf Eemnes, Baarn en Soest

Een goed cateringbedrijf in Eemnes, Baarn of Soest vinden moeilijk? Nee hoor, niet als u kiest  voor cateringbedrijf De Balken. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van de meest uiteenlopende catering die u maar wenst. Of het nu een lunch is op de zaak of een compleet koud en warm buffet bij u thuis, wij zorgen ervoor dat alles tiptop in orde is en uw gasten heerlijk worden verwend met de lekkerste gerechten. U hoeft nergens voor te zorgen, wij regelen alles voor u. U hoeft alleen maar uw gasten uit te nodigen en u kunt natuurlijk zelf ook meegenieten van al het lekkers dat wij bij u komen bezorgen. De volgende dag wordt het servies als u dat heeft mee besteld weer bij u opgehaald.

Een compleet verzorgd tuinfeest

Wat is er leuker en gezelliger dan een tuinfeest bij u in Eemnes, Baarn of Soest. Als u ervoor zorgt dat u op tijd het mooie weer bestelt, dan zorgen wij voor de rest. Wij kunnen voor uw tuinfeest een heerlijk buffet verzorgen of de ingrediënten voor een gezellige barbecue. Wilt u een buffet dan kunt u kiezen uit verschillende varianten, van oosters tot tex-mex of Zuid-Amerikaans. Liever een barbecue? Wij verzorgen schalen met vier soorten vlees voor uw gasten, sauzen en salades. Ook voor de aankleding kunt u bij ons terecht. Huur een gezellige partytent, een terrasverwarmer en handige statafels, al of niet voorzien van rokken. Heeft u geen goede barbecue? Dan kunnen wij die ook leveren, als u wilt inclusief kolen. Zo heeft u alles bij de hand voor een geslaagde barbecue.

De lunch op uw bedrijf goed verzorgd

Wilt u op uw bedrijf vaker een goede cateringservice? Dan heeft u bij deze het cateringbedrijf  gevonden dat dit voor u kan regelen. Wij kunnen geregeld broodjes en bijgerechten verzorgen bij u op het werk. U kunt voor het aantal personen dat u wenst een lunch laten bezorgen, waarbij u keus heeft uit een veelheid van heerlijke gerechten. Ook als u speciale dieetwensen heeft kunnen wij daarmee rekening houden. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt in Eemnes, Baarn, Soest en omstreken.

Catering voor bedrijven en particulieren

Catering De Balken verzorgt catering voor zowel particulieren als voor bedrijven in de hele regio Eemnes, Baarn en Soest. Vul het contactformulier in op onze website en stel ons uw vraag of vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een spoedbestelling? Bel ons op telefoonnummer 06-44958882 en wij zullen ons best doen om voor u te regelen wat u vraagt. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, dus ook voor uw medewerkers die moeten overwerken kunnen wij op ieder gewenst moment een maaltijd bezorgen. U kunt voor al uw vragen ook altijd mailen naar info@debalken.nl.

Direct contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen, neem dan direct contact op.

    Copyright Catering De Balken – M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau